Wij zijn KIEN software, een onderneming van Daan Lensink. KIEN staat voor slim en doordacht. Zo gaan wij te werk. En zo regelen wij uw boekhoudsoftware in. Dat scheelt u tijd. Dat scheelt u frustraties. En dat levert u een hoge mate van efficiency op in uw bedrijfsproces.

De activiteiten van KIEN software zijn er op gericht om uw boekhoudpakket zo optimaal mogelijk te laten werken. Optimaal houdt voor ons in: met het juiste pakket, zo efficiënt en effectief mogelijk uw boekhoudpakket te gebruiken. Daarbij willen we zoveel mogelijk de mogelijkheden van het boekhoudpakket gebruiken. U betaalt immers niet voor niets voor alle beschikbare functies!

Onze activiteiten bestaan onder meer uit:

– adviseren over de aanschaf van uw boekhoudpakket
– optimaliseren van uw financiële software
– installatie van software
– inrichten van software
– geven van support bij uw boekhoudpakket

Wij richten ons op het MKB. Wij hebben uitgebreide ervaring met de volgende boekhoudpakketten:

– SnelStart (inclusief garagemodule)
– Afas
– Twinfield

Naast boekhoudpakketten kunnen wij u ook adviseren over scan & herken software waarbij facturen door de software worden uitgelezen en geautomatiseerd worden verwerkt in het boekhoudsysteem.

Ons kantoor is gevestigd in Heerde maar wij kunnen met behulp van Teamviewer u ook prima op afstand behulpzaam zijn. KIEN software kenmerkt zich door korte lijnen, frisse blik en krachtig advies.

KIEN software is officieel implementatiepartner van SnelStart.